"Graag zouden wij van Aan huis Fysiotherapie onze dienst willen aanbieden. Wij zijn Wilfred en FenFen Pathuis en hebben sinds 1,5 jaar onze fysiotherapiepraktijk in Meppel. Wij zijn volledig gericht op fysiotherapie aan huis! Wij komen dus ook veel in aanraking met mantelzorgers en hebben hier ook veel aandacht voor. Wij hebben beide de extra cursus fysiotherapie in de thuiszorg gedaan en bieden onze klanten vele extra's!

Wij hebben contracten met alle verzekeraars dus ben je verzekerd dan kan je op ons rekenen!

Als mantelzorger kunt u niet altijd even makkelijk weg, daarom kunnen wij ook voor uw klachten aan huis komen. Ook voor degene die verzorgt wordt staan wij natuurlijk paraat!" 

Zorg aan huis, ook voor de mantelzorger, het verhaal van mw H.

Mevrouw M is 72 heeft COPD. Zij zorgt voor haar man, hij heeft structuur nodig. Haar eigen bezoek aan de therapeut kostte mevrouw een hele middag. Het effect was klein doordat zij zorgen had over haar thuisgebleven man en vermoeid weer terug kwam. Sinds zij fysiotherapie aan huis heeft, is zij met sprongen vooruit gegaan. Een half uur lang krijgt zij advies en leert oefeningen doen. Ze kan langer staan en verder lopen. Ze heeft geen zorgen omdat haar man alleen thuis zit. De behandeling is nu effectief en heeft meerwaarde. Aan huis fysiotherapie helpt ook degene die verzorgd wordt. Door aan huis te komen hoeft er geen vervoer geregeld te worden.

Wilfred Pathuis
Waterhoen 2
7943 SK Meppel
0522-251242
06-21237350
info@aanhuisfysio.nl
www.aanhuisfysiotherapie.nl