Heb jij een kind dat extra zorg nodig heeft? Zorg je voor je partner die (chronisch) ziek is of bijvoorbeeld voor je ouder(s)? Cijfer jij jezelf teveel weg of dreig je kopje onder te gaan? Dan is de Theater Surprise Show 'Zeikwijf in (Mantel)zorgland' speciaal voor jou!

Heb je een schoonzus die er niks van snapt? Of een lieve vriend of vriendin die wil weten waar je inzit? Kom dan samen en geniet van de rake verhalen, humor en zelfspot van (mantel)zorgmoeder Pauline Redlich.

Geniet van de voorstelling van Pauline Redlich. Een theatershow vol oprechte verhalen, hilarische anekdotes, taboes, (h)erkenning en zelfspot, speciaal voor (mantel)zorgers, zorgouders, naasten en zorgprofessionals.

Theater surprise show Zeikwijf in (Mantel)zorgland is een unieke voorstelling over een moeder van een zorgintensief kind die balanceert tussen overleven en verdrinken, zorgen en zeiken.

Maak kennis met mediator, zelfzorgcoach, theatermaker en zorgmoeder Pauline Redlich en haar bijzondere project: “Geen mantelzorg zonder goede zelfzorg!”

De voorstelling is écht wat voor jou, als...
  • je (mantel)zorger, naaste of zorgprofessional bent.
  • je meer (h)erkenning wilt in het zorgen voor een familielid of vriend.
  • je voelt dat je er alleen voor staat en het lastig vindt hulp te vragen.
  • je meer handvatten kan gebruiken om beter voor jezelf te zorgen.
  • je geen mantelzorger bent, maar er meer over wilt weten.

Dinsdag 28 november 2023
inloop; 19:00 | aanvang; 19.30 | einde: +/- 22.30 uur
Dorpshuis De Schalle
Nijeveen

Lid van Univé? Met korting naar Zeikwijf in Mantelzorgland:
Als Univé-lid kun je met korting deze voorstelling bezoeken. Normaal kost een kaartje €19,75. Univé-leden kunnen een kaartje kopen voor het gereduceerde tarief van €10,-. Hiervoor heb je bij de aanschaf van een kaartje een kortingscode nodig: Unive23

Tickets (met en zonder korting) via: https://paulineredlich.nl/page/tickets#reserveren