Afgelopen vrijdagmiddag 17 mei 2024  was er wederom een leuk ontspannen uitje geregeld vanuit ContactPunt Mantelzorg Meppel voor zorgdragenden uit de gemeente. Even een pauze van de dagelijkse beslommeringen en vaak ook hoge druk van de zorg die we verlenen aan onze naasten, buren of vrienden.

Maar liefst 39 vrouwen en 1 man hadden zich aangemeld voor de theemaaltijd bij evenementenlocatie De Kalkovens. Een gezellige opkomst! De ontvangst begon met een heerlijk glas alcoholvrije bubbels en even gezellig kletsen met elkaar. Er waren verrassende soorten losse thee en het high tea buffet stond vol met allerlei zoete en hartige heerlijkheden.

Ook met de verschillende, soms uitdagende, dieetwensen van de deelnemers was rekening gehouden en de koks van De Kalkovens hebben hun uiterste best gedaan ons te voorzien van zeer bijzondere lekkernijen. Onze dank hiervoor! Ook aan het vriendelijke personeel en natuurlijk niet te vergeten Mantelzorg Meppel!

Het weer zat ons gelukkig mee en we konden ook aan de waterkant nog nagenieten van de zon en de prachtige omgeving. Het waren een paar heerlijke uurtjes.